Routebeschrijving


Auto

Vanaf de A6
U neemt afslag 7 richting Almere Buiten. U rijdt door op de Spectrumdreef. Na de rotonde rijdt u nog rechtdoor en neemt dan de eerste afslag rechts richting de Hawaïweg. Direct na het schoolgebouw (ROC) slaat u linksaf. U ziet kantoorgebouwen. U kunt direct weer linksaf gaan om te parkeren of met de bocht mee rijden en parkeren voor de deur bij het tweede gebouw. In dat gebouw is het kantoor gevestigd.

Vanaf de Evenaar
U rijdt richting de Eilandenbuurt via de Spectrumdreef. U neemt de afslag naar de Hawaiweg, bij het schoolgebouw (ROC). Direct na het schoolgebouw (ROC) slaat u linksaf. U ziet kantoorgebouwen. U kunt direct weer linksaf gaan om te parkeren of met de bocht mee rijden en parkeren voor de deur bij het tweede gebouw. In dat gebouw is het kantoor gevestigd.

Openbaar vervoer
Het kantoor is het dichtst bij Bushalte Eilandenbuurt Noord. U kunt daar komen met bus M7. De bus vertrekt van Station Almere-Buiten en Almere-Oostvaarders.

Vanaf de bushalte is het 4 minuten lopen naar Filipijnenstraat 92. U loopt in noordoostelijke richting (richting de brievenbus) naar de Rodosstraat. U loopt door op de Rodosstraat tot u over een brug komt en gaat dan rechtsaf bij het Gerrit Schultepad. Na een paar honderd meter ziet u aan de linkerkant kantoorgebouwen. In de eerste daarvan is het kantoor gevestigd.

Fiets
Het kantoor is ook per fiets prima bereikbaar. Het ligt vrijwel aan het Gerrit Schultepad.