RoutebeschrijvingOpenbaar vervoer

Met de trein reist u naar Station Almere Oostvaarders. Daar neemt u bus 1 richting de Stripheldenbuurt. Woont u in Almere, dan kan het gunstiger voor u zijn om direct bus 1 te nemen.
De bus rijdt op werkdagen ongeveer om de tien minuten.

U stapt uit bij de halte Stripheldenbuurt Noord. Vanaf de bushalte doet u er lopend ongeveer drie minuten over om Advocatenkantoor Schulte te bereiken.

U steekt de busbaan over in de richting van de pakhuisachtige gebouwen. U loopt naar rechts (Fiep Westendorpstraat) en gaat de eerst volgende straat linksaf (Tom Welsstraat). De daarop volgende straat aan uw rechterhand is de Lex Brandstraat. U ziet aan het begin van de straat op de gebouwen plaatjes van een bijzettafel en een beker. Deze straat loopt u in. Het laatste pand aan uw linkerhand is Advocatenkantoor Schulte (Lex Brandstraat 11).


Auto

Vanaf de A6 (Lelystad, Amsterdam, Utrecht)

U neemt afslag 8 Almere Buiten-Oost in de richting Almere De Vaart. Op de eerste rotonde neemt u de derde afslag (links) richting de Stripheldenbuurt. Op de tweede rotonde neemt u de eerste afslag (rechts). U ziet aan uw linkerhand pakhuisachtige gebouwen waarin onder meer het ‘Hobbypakhuis’ gevestigd is. Om daar te komen neemt u op de volgende rotonde de derde afslag (links). U gaat direct weer naar links en rijdt voor het ‘Hobbypakhuis’ langs. U neemt de overhaakse bocht naar rechts.
U rijdt de straat door, tot u bij het laatste blok pakhuisachtige gebouwen komt (Dick Bosstraat). U ziet op de gebouwen plaatjes van een wijnglas en een stoel. Advocatenkantoor Schulte treft u aan in het gebouw met het wijnglas op de hoek van de Lex Brandstraat met de Dick Bosstraat. Aan de Dick Bosstraat is ruime, gratis parkeergelegenheid.


Vanaf de Buitenring (N702, verlengde van de Hoge Ring)

U rijdt richting de Stripheldenbuurt. U verlaat de Buitenring op de rotonde (eerste afslag) waar u aangegeven ziet dat de Stripheldenbuurt zich aan uw rechterhand bevindt. Op de tweede rotonde neemt u de eerste afslag (rechts). U ziet aan uw linkerhand pakhuisachtige gebouwen waarin onder meer het ‘Hobbypakhuis’ gevestigd is. Om daar te komen neemt u op de volgende rotonde de derde afslag (links). U gaat direct weer naar links en rijdt voor het ‘Hobbypakhuis’ langs. U neemt de overhaakse bocht naar rechts. U rijdt de straat door, tot u bij het laatste blok pakhuisachtige gebouwen komt (Dick Bosstraat). U ziet op de gebouwen plaatjes van een wijnglas en een stoel. Advocatenkantoor Schulte treft u aan in het gebouw met het wijnglas op de hoek van de Lex Brandstraat met de Dick Bosstraat. Aan de Dick Bosstraat is ruime, gratis parkeergelegenheid.